Blog

Ți-e poftă de o cremă de ciocolată? Te cred! Și am soluția. Una gustoasă și sănătoasă, mousse de ciocolată din pulpă de avocado, cu cacao neagră (adevărata cacao, după părerea mea), lapte de migdale și un gust dulce plăcut, dat de îndulcitorul natural din fructe, eritrit. Este...

Astăzi m-am gândit la pui prăjit. Nu am mai gătit de multă vreme și mi s-a făcut dor de ceva asemănător. Așadar, m-am gândit să fac un altfel de pui prăjit. Unul la cuptor, care să nu absoarbă prea mult ulei. Și pentru crustă, un...

În ultima vreme am fost preocupată de ideea unei rețete de brioșe potrivite pentru dieta ketogenică. După câteva experiențe cu făina de cocos singură și în combinație cu cea de migdale, am decis să încerc doar cu făină de migdale. Și mi-am dat seama că,...

Eritritul este unul dintre acei îndulcitori care devine tot mai cunoscut și care treptat își face loc în bucătăriile noastre. Eu am realizat că la mine acesta se găsește cel mai adesea în apropierea formelor de bioșe, a tavei de copt și a făinii de migdale...

Sunt mai mult motive pentru care îmi place să consum semințe de chia. În primul rând îmi place faptul că sunt foarte hrănitoare. Sunt bogate în acizi grași esențiali, pe care corpul nostru îi poate lua doar din alimentație. Iar la conținutul de minerale, vitamine și...

Iubesc clătitele. Îmi aduc aminte bine cum am învățat, pe la 12 ani am învățat să fac clătite americane (pancakes) clasice și ce încântată eram de ele. După câțiva ani am renunțat la acest răsfăț și la multe altele ce erau făcute din făină albă....

Îți dorești niste paste pe care să le poți include într-o alimentație low-carb? Ei bine, ești în locul potrivit. Vreau să îți propun o rețetă foarte simplă și gustoasă, folosind pastele din făină de konjac, împreună cu binecunoscutul sos carbonara. Acest tip de paste (konjac)...

0 Item | lei0,00
View Cart