Politica de confidențialitate

1.Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră personale este una dintre preocupările principale ale mele, Denisa Ursuț, în calitate de deținător al site-ului nutriblog.ro.

În această pagină doresc a vă înforma cu privire la modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră personale, în contextul utilizării site-ului nutriblog.ro, denumit în continuare „Site”.

 

2.Categorii de date cu caracter personal

Datele personale colectate sunt datele fără de care site-ul nu poate funcționa. Ulterior nu voi utiliza aceste date în alte scopuri.

Atunci când accesezi site-ul, sunt prelucrate următoarele date:

IP-ul și browserul utilizat.

Dacă alegeți sa comentați la articolele mele, următoarele date sunt prelucrate:

-nume de utilizator

-adresa de email

-adresa site-ului web

Site-ul folosește servicii pentru monitorizarea traficului și vânzări de tip marketing afiliat. Acestea se fac prin intermediul unor fișiere de tip cookies. Pentru mai multe detalii, consultați Politica de cookies.

Eu folosesc aceste servicii de monitorizare a traficului pentru a vedea date statistice referitoare la traficul pe blog (ce articole sunt citite cel mai des, ce căutări se face pe blog etc).

Marketing-ul afiliat înseamnă că eu dau un link către un produs, iar dacă vizita dumneavoastră pe site-ul respectiv se finalizează cu o cumpărătură, eu voi primi un mic comision, fără nici un cont suplimentar pentru dvs.

 

3.Scopul prelucrării datelor

a)Ca și vizitator

În calitate de vizitator al site-ului, vor fi prelucrate următoarele date cu caracter personal.

    • IP-ul și browserul utilizat

Această colectare se face automat atunci când accesați Site-ul. Colectarea este făcută de către sistemul de operare al serverului pe care funcționează site-ul. Eu nu am niciun control în acest proces, iar fără acest lucru devine imposibilă accesarea Site-ului. Comentarii pe site

b)Comentarii pe site

În cazul în care alegi să comentezi pe site, vor fi preluate următoarele date.

    • nume de utilizator
    • adresa de email
    • adresa site-ului web

Aveți opțiunea de a salva aceste date pentru a rămâne introduse data viitoare când veți dori să comentați pe site. Nu fac nimic cu aceste date, eventual dau click pe nume pentru a vedea adresa website-ului lăsat de dvs.

c)Newsletter

Pe Site, aveți posibilitatea de a vă înscrie la newsletter. Datele stocate sunt adresa de mail, nume și prenume. Folosesc acest newsletter pentru a vă transmite informații pe mail.

 

4.Durata de timp pentru care vă prelucrăm datele

Voi prelucra datele dvs cu caracter personal, atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus.

 

5.Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu voi dezvălui datele dvs cu caracter personal altui terț. Nici nu vă voi înscrie fără voia voastră la newsletter sau alte forme de cumunicare.

Singura ocazie prin care aș dezvălui datele dvs cu caracter personal ar fi aceea în care mi se cere de către autoritățile competente (de ex poliție).

 

6.Drepturile de care beneficiați

Conform legislației în vigoare privind prelucrarea datelor personale, beneficiați de următoarele drepturi:

-dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor personale pe care ni le încredințați, modalități descrise și în acest document

-dreptul de acces și intervenție asupra datelor personale, în cazul datelor incomplete sau inexacte

-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

-dreptul la ștergerea datelor

-dreptul de a vă adresa justiției, în măsura în care considerați că este necesar.

Pentru informări suplimentare cu pirivire la modul în care sunt prelucrate datele dvs cu caracter personal, vă rugăm să folosiți formularul de Contact.