Archive

De ceva vreme îmi doream să fac bezele, desigur în varianta fără zahăr. Am testat înainte câteva variante și de aceasta sunt pur și simplu încântată. Așa că merită repetată experiența. Mi-a plăcut consistența și gustul dat de green sugar bezelelor. Iar faptul că am...

Pentru că sezonul rece a venit de-a binelea, mi-am propus să îmblânzesc puțin vremea de afară cu o supă-cremă caldă, perfectă pentru aceste zile răcoroase și ploioase. De aceea conopida mi s-a părut cea mai potrivită pentru o supă-cremă. În copilărie recunosc că nu îmi plăcea...

Un desert gustos e binevenit oricând, nu-i așa? Mai ales unul gustos, cu aromă dulce de vanilie. Mi-au ieșit 4 porții mici și delicioase, căci așa cred că îi stă bine unui desert.[wpurp-searchable-recipe]Budincă de toamnă - - lapte de cocos cremos, gălbenușuri, gelatină, îndulcitor natural...

Devine o plăcere tot mai mare pentru mine și este în același timp și o provocare să adaptez rețetele clasice la alimentația low-carb, adică fără clasica făină de grâu și fără zahăr. Deoarece e sezonul dovleacului, am făcut brioșe cu dovleac, folosind făină de cocos...

Savuroasa rețetă de azi este un guest post scris de Natalia, inspirația noastră de la Rețete LCHF. Atunci când Denisa mi-a propus să facem schimb de guest post pentru bloguri, am știut imediat ce rețetă voi face pentru Nutriblog. Una foarte simplă și genială, așa cum...

Mi-am propus să profit de legumele de sezon și constat că îmi iese destul de bine. :) Se făcuse că aveam în frigider o cremă de cocos, luată chiar ieri. O văzusem în magazin și eram curioasă să aflu diferența la gust față de laptele de...

Îmi place să consum legume de sezon. Iar în ceea ce privește dovleacul, până acum mă mulțumeam cu gătitul clasic la cuptor. Dar anul acesta mi s-a deschis apetitul pentru rețete diverse. Așa că am decis să prepar o supă-cremă savuroasă. Dovleacul nu numai că este o...

De mică am fost obișnuită cu clătitele subțiri pe care le prepara bunica. Iar deși la un moment dat am început să prepar mai mult clătite cu aluat mai gros, ca și cele în stil american, trebuie să recunosc că uneori mi-e poftă să mănânc...