Spaghete Triple Zero Pasta cu sos de gorgonzola

Spaghete Triple Zero Pasta cu sos de gorgonzola

Îmi plac pastele și de aceea folosesc o variantă fără gluten și fără amidon, pentru a mă bucura de ele fără vinovății și fără senzația de balonare pe care mi-o dă în general făina de grâu.

Triple Zero Pasta le-am primit de curând pentru testare. Sunt paste din fibre de glucomannan, numită și făină de konjac. Nu conțin gluten, zahăr sau amidon. Yey 🙂 Ingredientele sunt permise în low-carb, iar pastele nu au gust aparte, preluând cu succes gustul celorlalte alimente alături de care le gătim.

Online se pot achiziționa de aici.

Pentru a consuma ocazional o porție de paste fără gluten și fără carbohidrați, alege un pachet de paste konjac (Triple Zero Pasta sau alte paste konjac cu ingrediente conforme) și adaugă sosul preferat.

Pentru această rețetă am folosit un pachet (200g materie uscată) pentru 3 porții și am adăugat piept de pui, ciuperci și un sos de gorgonzola.

Imprima reteta
Spaghete Triple Zero Pasta cu sos de gorgonzola
Paste fără gluten cu piept de pui, ciuperci și sos de gorgonzola.
Vote: 1
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
porții
Ingrediente
  • 1 pachet Triple Zero Pasta Spaghete cu busuioc
  • 300 g piept de pui
  • 300 g ciuperci champignon
  • 200 ml smântână lichidă pentru gătit
  • 90 g gorgonzola
  • 10 g parmezan (2 linguri) -opțional
  • 1 cățel mic usturoi
  • 15 g unt
  • sare de mare
  • piper negru
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 20 minute
Portii
porții
Ingrediente
  • 1 pachet Triple Zero Pasta Spaghete cu busuioc
  • 300 g piept de pui
  • 300 g ciuperci champignon
  • 200 ml smântână lichidă pentru gătit
  • 90 g gorgonzola
  • 10 g parmezan (2 linguri) -opțional
  • 1 cățel mic usturoi
  • 15 g unt
  • sare de mare
  • piper negru
Vote: 1
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Etape
  1. Am început prin a tăia pieptul de pui în cubulețe de aprox 2 cm, pe urmă l-am condimentat. Am pus untul la călit, am adăugat pieptul de pui și l-am lăsat pe foc pentru aprox 2 minute. După aceea am adăugat ciupercile tăiate fâșii și usturoiul.
  2. Când pieptul de pui și ciupercile sunt bine călite, adaug smântâna lichidă, gorgonzola și o lingură de parmezan. Am pus și pastele, după ce le-am clătit bine în apă rece. Las totul la foc mic, amestecând periodic în timp ce sosul scade treptat până ce capătă consistența dorită.
  3. Deasupra am presărat parmezanul rămas. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Spaghete Triple Zero Pasta cu sos de gorgonzola
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 580 Calorii din grasimi: 378
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 42g 65%
Total carbohidrati: 5.5g 2%
Fibre alimentare: 4.5g 18%
Proteina: 44g 88%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Partajeaza reteta
Tags:
,
No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.