12 feb. Mini-cheesecake low-carb (fără zahăr)
Cheesecake-ul este un desert gustos și ușor de făcut, ce poate fi pregătit într-o mulțime de variante. Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o rețetă de mini-cheesecake, pregătită într-un mod absolut delicios.
De ce este o variantă mai sănătoasă de desert?
Pentru că nu are zahăr adăugat în compoziție, doar îndulcitori naturali și făină de migdale în locul blatului clasic din biscuiți. Bun de savurat pentru cei care au decis să elimine zahărul din alimentație.
În plus, este o rețetă simplă ce se potrivește stilului de viață low-carb și keto. Da, poți să îl mănânci și să slăbești în același timp. Yay!
Guest post: următoarea rețetă este preparată de Rodica și împărtășită în comunitatea noastră online.
Timp de preparare | 10 minute |
Timp de gatire | 20 minute |
Portii |
mini-cheesecake
|
- 50 g făină de migdale
- 2 linguri unt topit
- 150 g cremă de brânză Philadelphia
- 1 ou
- 1 lingură îndulcitor
- esență de vanilie
- esență de lămâie
- fructe de pădure
- ciocolată neagră topită
Ingrediente
Pentru bază
Pentru cremă
Pentru decor
|
|
- Amestecați făina de migdale cu untul, umpleți baza la 4 forme și coaceți timp de 5 minute la 175 C.
- Bateti ușor toate ingredientele din cremă (va fi totuși destul de lichidă).
- Așteptați ca bazele să se răcească puțin și împărțiți crema în forme.
- Coaceți timp de 15 minute la 175 de grade.
- Poftă bună!
No Comments