14 feb. Negresă keto cu blat umed (fără făină)
Pentru acele momente când dorești un dulce sănătos, însă nu ai la dispoziție făină de migdale sau de cocos, pe care le utilizăm în mod obișnuit în bucătăria low-carb, propun varianta unui negrese keto delicioase. Cu blat umed, muultă cacao și un îndulcitor natural, fără vinovății. Doar asigură-te că ai la îndemână un avocado bine copt. Pregătiți?
Timp de preparare | 10 minute |
Timp de gatire | 25 minute |
Portii |
bucăți
|
Ingrediente
BLATUL
- 2 ouă
- 1 avocado bine copt
- 50 g ulei de cocos extra-virgin
- 20 g unt de arahide cremos
- 50 g îndulcitor natural Green Sugar
- 50 g cacao
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1 vârf de cuțit sare de mare
USTENSILE
Ingrediente
BLATUL
USTENSILE
|
|
Etape
- Amestecă toate ingredientele într-un blender sau cu ajutorul unui mixer. Se va forma o cremă densă.
- Într-o tavă cu hârtie de copt se toarnă crema și se întinde uniform. Se pune la cuptor la 190 de grade pentru aproximativ 25 de minute.
- Verifică cu o scobitoare dacă este bine coaptă. La final, scoate-o din tavă și las-o minim o oră să se răcească înainte de a o tăia și savura. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Negresă keto cu blat umed (fără făină)
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta. (ÎNTREAGA CANTITATE -ies de regulă 10 sau 12 bucăți g)
Calorii: 1180
Calorii din grasimi: 288
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 32g
49%
Total carbohidrati: 25g
8%
Fibre alimentare: 12g
48%
Proteina: 108g
216%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Partajeaza reteta
Erica
Posted at 17:33h, 21 martieNu mi mai place avocado dupa un mega exces ,cu ce l as putea inlocui?-Mai mult unt de arahide se poate?
Ps.Super blogul tau ,felicitari!
Denisa
Posted at 18:25h, 23 martieMultumesc tare mult pentru apreciere, Erica.
Nu as sti sa iti spun exact cum iese fara avocado, dar poti incerca asa cu unt de arahide. Ideea de avocado in prajitura asta este sa dea consistenta blatului, oricum gustul de avocado nu se va simti deloc in negresa, el fiind 100% acoperit de cacao si celelalte ingrediente.