Archive

Îmi plac pastele și de aceea folosesc o variantă fără gluten și fără amidon, pentru a mă bucura de ele fără vinovății și fără senzația de balonare pe care mi-o dă în general făina de grâu. Triple Zero Pasta le-am primit de curând pentru testare. Sunt...

Gândindu-mă la rețete pentru Crăciun, mi-a venit ideea de a face o tartă cu aluat fraged, din ingrediente (aproape) tradiționale. Aluatul fraged mi-e cunoscut încă din copilărie. Și este unul dintre preferatele mele. Ca să creez un aluat la fel de fraged, permis în low-carb, mi-a...

Pentru că sezonul rece a venit de-a binelea, mi-am propus să îmblânzesc puțin vremea de afară cu o supă-cremă caldă, perfectă pentru aceste zile răcoroase și ploioase. De aceea conopida mi s-a părut cea mai potrivită pentru o supă-cremă. În copilărie recunosc că nu îmi plăcea...

Îmi place să consum legume de sezon. Iar în ceea ce privește dovleacul, până acum mă mulțumeam cu gătitul clasic la cuptor. Dar anul acesta mi s-a deschis apetitul pentru rețete diverse. Așa că am decis să prepar o supă-cremă savuroasă. Dovleacul nu numai că este o...

De mică am fost obișnuită cu clătitele subțiri pe care le prepara bunica. Iar deși la un moment dat am început să prepar mai mult clătite cu aluat mai gros, ca și cele în stil american, trebuie să recunosc că uneori mi-e poftă să mănânc...

În ultima vreme mi-a crescut apetitul pentru pâinea low-carb, dar și plăcerea de a o prepara. Așa că am experimentat mai mult cu diverse rețete de pâine în ultima vreme. Și cum îmi plac ideile rapide, îmi doream neapărat să vă arăt varianta asta de pâine keto pe...

Se apropie weekend-ul, așa că este un moment bun pentru niște clătite. Mă gândeam de ceva vreme să fac clătite cu perle de brânză, m-am jucat cu ingredientele și asta e ceea ce a ieșit. Au un conținut scăzut de carbohidrați, fiind un mic dejun...