Archive

De rețeta originală de prăjitură Kinder fără gluten, am aflat de pe blogul fără gluten al Silviei. Apoi mai mulți membrii din comunitatea noastră au început să o prepare și a devenit una dintre cele mai populare prăjituri keto de pe grup. Eu am transformat prăjitura...

Iată prima mea rețetă de sărățele keto, fără făină de grâu. Sunt delicioase, cu aromă de chimen. În ultimele zile am făcut o serie de experimente cu făina mix de fibre fără carbohidrați de la Szafi. Îmi doream de ceva timp o gustare keto sărată, așa...

A fost foarte simplu să transform acest desert gustos într-o variantă low-carb. Gustasem cândva Camembert pane cu sos de afine (înainte de era keto) și mi-am spus că voi repeta experiența. Acum a fost momentul perfect. Prăjesc foarte rar acasă. Iar ulei de floarea-soarelui nu folosesc...

Pâine low-carb și keto, făcută din amestec de făină de cocos și făină de in auriu. Aici am folosit semințe de in auriu, pe care le-am pus în râșniță și a rezultat făina. Este o pâinică ideală atunci când ești nevoit să eviți migdalele, când dorești o...

Astăzi vreau să vă arăt una dintre rețetele mele preferate cu konjac. Orezul konjac este un orez fără carbohidrați, făcut din rădăcina plantei de konjac, originară din Asia. Este alcătuit în principal din fibre și apă, nu conține carbohidrați și prezintă doar urme de grăsimi și...

Luna mai înseamnă nu doar primăvară, dar și sezonul sparanghelului. Drept urmare, îmi place să consum în perioada aceasta sparanghel și să îl gătesc în diferite feluri. Cea mai nouă rețetă încercată e supa cremă de sparanghel. Un deliciu! E o rețetă ușoară, atât din punct...

Tartă low-carb cu lămâie este o reinterpretare a celebrei prăjituri cu gust dulce-acrișor. În varianta low-carb nu folosim făina albă de grâu sau zahăr, doar făină fără gluten și îndulcitor natural și sănătos. Așadar, pentru blat am făcut un mix între făina de cocos și cea de...

Un exemplu de garnitură rapidă, pe care eu o prepar des, cu condiția să am broccoli la îndemână. :) Se prepară foarte ușor și mai ales rapid. Broccoli nu se fierbe prea mult, pentru a-i păstra proprietățile nutritive. De aceea este cel mai indicat să îl...