Archive

Pâine low-carb și keto, făcută din amestec de făină de cocos și făină de in auriu. Aici am folosit semințe de in auriu, pe care le-am pus în râșniță și a rezultat făina. Este o pâinică ideală atunci când ești nevoit să eviți migdalele, când dorești o...

Astăzi vreau să vă arăt una dintre rețetele mele preferate cu konjac. Orezul konjac este un orez fără carbohidrați, făcut din rădăcina plantei de konjac, originară din Asia. Este alcătuit în principal din fibre și apă, nu conține carbohidrați și prezintă doar urme de grăsimi și...

Luna mai înseamnă nu doar primăvară, dar și sezonul sparanghelului. Drept urmare, îmi place să consum în perioada aceasta sparanghel și să îl gătesc în diferite feluri. Cea mai nouă rețetă încercată e supa cremă de sparanghel. Un deliciu! E o rețetă ușoară, atât din punct...

Tartă low-carb cu lămâie este o reinterpretare a celebrei prăjituri cu gust dulce-acrișor. În varianta low-carb nu folosim făina albă de grâu sau zahăr, doar făină fără gluten și îndulcitor natural și sănătos. Așadar, pentru blat am făcut un mix între făina de cocos și cea de...

Un exemplu de garnitură rapidă, pe care eu o prepar des, cu condiția să am broccoli la îndemână. :) Se prepară foarte ușor și mai ales rapid. Broccoli nu se fierbe prea mult, pentru a-i păstra proprietățile nutritive. De aceea este cel mai indicat să îl...

Îmi plac pastele și de aceea folosesc o variantă fără gluten și fără amidon, pentru a mă bucura de ele fără vinovății și fără senzația de balonare pe care mi-o dă în general făina de grâu. Triple Zero Pasta le-am primit de curând pentru testare. Sunt...

Gândindu-mă la rețete pentru Crăciun, mi-a venit ideea de a face o tartă cu aluat fraged, din ingrediente (aproape) tradiționale. Aluatul fraged mi-e cunoscut încă din copilărie. Și este unul dintre preferatele mele. Ca să creez un aluat la fel de fraged, permis în low-carb, mi-a...

Pentru că sezonul rece a venit de-a binelea, mi-am propus să îmblânzesc puțin vremea de afară cu o supă-cremă caldă, perfectă pentru aceste zile răcoroase și ploioase. De aceea conopida mi s-a părut cea mai potrivită pentru o supă-cremă. În copilărie recunosc că nu îmi plăcea...

Cauți meniuri keto? Apasă aici.