Archive

Un desert fără vinovății, pe care l-am făcut în weekend cu ingredientele pe care le aveam la îndemână acasă. Rezultatul a fost chiar pe gustul meu! Am folosit îndulcitor Green Sugar Gold deoarece are gust plăcut de caramel, specific zahărului brun. Am să păstrez această rețetă...

Temperaturile de afară cer un desert gustos și răcoritor, nu-i așa? De aceea propun să ne răsfățăm cu unul făcut în casă, fără zahăr adăugat și foarte simplu de preparat. Făcut cu cele mai bune ingrediente, fructe gustoase și sărace în zaharuri și îndulcitor natural! Și apropo...

Oare ce merge mai bine la puiul crispy decât un sos de usturoi? Mai mult chiar, unul făcut în casă, la care putem să alegem ingredientele dorite. Iar unul dintre ingredientele mele preferate când vine vorba despre grăsimi sănătoase este uleiul MCT. Găsim mai jos o rețetă...

Astăzi vreau să vă arăt una dintre rețetele mele preferate cu konjac. Orezul konjac este un orez fără carbohidrați, făcut din rădăcina plantei de konjac, originară din Asia. Este alcătuit în principal din fibre și apă, nu conține carbohidrați și prezintă doar urme de grăsimi și...

Luna mai înseamnă nu doar primăvară, dar și sezonul sparanghelului. Drept urmare, îmi place să consum în perioada aceasta sparanghel și să îl gătesc în diferite feluri. Cea mai nouă rețetă încercată e supa cremă de sparanghel. Un deliciu! E o rețetă ușoară, atât din punct...

Acesta este un guest post de la Oana Rus, membră a comunității noastre low-carb online. De când eu mi-am schimbat stilul alimentar (am adoptat o alimentație low-carb), încet, încet adoptă același stil de a mânca și cei din familie. Și chiar și cei din familie dar din afara...

Tartă low-carb cu lămâie este o reinterpretare a celebrei prăjituri cu gust dulce-acrișor. În varianta low-carb nu folosim făina albă de grâu sau zahăr, doar făină fără gluten și îndulcitor natural și sănătos. Așadar, pentru blat am făcut un mix între făina de cocos și cea de...