Prăjitură keto cu ciocolată – full chocolate brownie

Prăjitură keto cu ciocolată – full chocolate brownie

Și premiul pentru prăjitura anului făcută acasă merge la…. delicioasa mea prăjitură keto cu ciocolată. 😀

E pliină de ciocolată, dar fără nicio vinovăție. Pentru că, așa cum v-am obișnuit, nu are pic de zahăr adăugat. Am folosit doar îndulcitor natural Green Sugar, extras din stevia, fără calorii și fără post gust amărui. Iar făina de migdale îi dă prăjiturii textura perfectă, ușor sfărmicioasă, așa cum îi șade bine unei brownie autentice.

Pentru partea ciocolătoasă, cea care îi dă „identitate”, am folosit bănuții din ciocolată neagră, tot de la Green Sugar. E delicioasă!

Aceasta este prăjitura ce îți merită din plin locul pe masa festivă de Crăciun.

Și nu uitați că pentru cititorii blogului, prietenii noștri de la Green Sugar oferă o mică reducere la orice produs keto-friendly achiziționat de pe site-ul lor. Pentru a vă identifica și a primi reducere, trebuie doar să puneți codul „NUTRIBLOG” înainte de finalizarea comenzii.

Iar acum să vedem rețeta.

 

Imprima reteta
Full chocolate brownie
O prăjitură extrem de ciocolătoasă.
Vote: 0
Evaluare: 0
Tu:
Evalueaza reteta!
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 25 minute
Portii
porții
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 25 minute
Portii
porții
Vote: 0
Evaluare: 0
Tu:
Evalueaza reteta!
Etape
  1. Se amestecă făina de migdale cu ouăle, uleiul de cocos topit, Green Sugar, praful de copt si guma de xantan.
  2. Ciocolata se topește și se împarte astfel: aprox 2/3 din cantitate se amestecă cu restul ingredientelor, 1/3 se lasă deoparte.
  3. Preîncălzim cuptorul și pregătim o tavă de 24x24 cm, tapetată cu hârtie de copt. Se toarnă aluatul, iar deasupra turnăm restul de ciocolată topită. *Pentru a face ciocolata topită mai fluidă și mai ușor de întins, se poate adăuga o linguriță de ulei de cocos topit.*
  4. O punem la cuptor la 160 de grade pentru 25 de minute. Apoi se lasă să se răcească complet înainte de a o tăia. Pentru că era seară, eu am lăsat-o peste noapte.
  5. E cea mai bună și mai ciocolătoasă prăjitură pe care am gustat-o. Poftă bună!
Partajeaza reteta
No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.