04 nov. Cereale low-carb cu cacao pentru micul dejun
Pentru zilele în care îți e dor de un bol de cereale cu lapte dimineața, vin cu o idee de mic dejun care să îți satisfacă pofta, rămânând în același timp pe teritoriul low-carb.
Cereale crocante facute cu ajutorul făinii de migdale și a îndulcitorului Green Sugar Premium 2:1, servite alături de laptele de migdale (sau alt lapte de migdale neîndulcit) alcătuiesc un mic dejun fantastic.
Timp de preparare | 15 minute |
Timp de gatire | 20 minute |
Portii |
porții
|
- 120 g făină de migdale (o ceașcă)
- 10 g cacao (2 linguri)
- 1/2 lg praf de copt
- 20 g îndulcitor Green Sugar Premium 1:2 (putere dublă de îndulcire)
- 20 g unt topit
- 1 ou
- 1 plic îndulcitor Green Sugar cu aromă de Vanilie Bourbon
Ingrediente
|
|
- Într-un bol se amestecă pe rând toate ingredientele.
- Aluatul rezultat se pune între 2 foi de copt și se întinde cu făcălețul, într-un strat subțire. Se preîncălzește cuptorul.
- Tăiem aluatul în pătrățele cu latura de aprox 1,5cm. Pentru asta am folosit un cuțit cu lama umedă.
- Se pune la cuptor pentru 15-20 de minute. Este necesar să fie bine coapte pentru a fi crocante. Atenție însă la făina de migdale, căci tinde să se ardă ușor.
- Servire: dimineața la micul dejun, cu lapte de migdale neîndulcit. Poftă bună!
*îndulcitorul natural Green Sugar Premium 2:1 se poate înlocui cu o cantitate dublă de Green Sugar clasic.
O mică precizare: cereale low-carb nu sunt la fel de bune ca și cerealele obișnuite din comerț (din grâu și îndulcite). Sunt chiar mai bune!
Dacă achiziționezi produse de pe site-ul greensugar.ro, tastează codul NUTRIBLOG în căsuța pentru voucher după ce ai adăugat produsele în coș, pentru a avea reducere.
No Comments