Spaghete Triple Zero Pasta cu sos de gorgonzola
Paste fără gluten cu piept de pui, ciuperci și sos de gorgonzola.
Portii Timp de preparare
3porții 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
3porții 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
  • 1pachet Triple Zero PastaSpaghete cu busuioc
  • 300g piept de pui
  • 300g ciuperci champignon
  • 200ml smântână lichidăpentru gătit
  • 90g gorgonzola
  • 10g parmezan(2 linguri) -opțional
  • 1cățel mic usturoi
  • 15g unt
  • sare de mare
  • piper negru
Etape
  1. Am început prin a tăia pieptul de pui în cubulețe de aprox 2 cm, pe urmă l-am condimentat. Am pus untul la călit, am adăugat pieptul de pui și l-am lăsat pe foc pentru aprox 2 minute. După aceea am adăugat ciupercile tăiate fâșii și usturoiul.
  2. Când pieptul de pui și ciupercile sunt bine călite, adaug smântâna lichidă, gorgonzola și o lingură de parmezan. Am pus și pastele, după ce le-am clătit bine în apă rece. Las totul la foc mic, amestecând periodic în timp ce sosul scade treptat până ce capătă consistența dorită.
  3. Deasupra am presărat parmezanul rămas. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Spaghete Triple Zero Pasta cu sos de gorgonzola
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 580 Calorii din grasimi: 378
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 42g 65%
Total carbohidrati: 5.5g 2%
Fibre alimentare: 4.5g 18%
Proteina: 44g 88%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten