Full chocolate brownie
O prăjitură extrem de ciocolătoasă.
Portii Timp de preparare
4-6porții 10minute
Timp de gatire
25minute
Portii Timp de preparare
4-6porții 10minute
Timp de gatire
25minute
Ingrediente
Prăjitură cu ciocolată
Etape
  1. Se amestecă făina de migdale cu ouăle, uleiul de cocos topit, Green Sugar, praful de copt si guma de xantan.
  2. Ciocolata se topește și se împarte astfel: aprox 2/3 din cantitate se amestecă cu restul ingredientelor, 1/3 se lasă deoparte.
  3. Preîncălzim cuptorul și pregătim o tavă de 24×24 cm, tapetată cu hârtie de copt. Se toarnă aluatul, iar deasupra turnăm restul de ciocolată topită. *Pentru a face ciocolata topită mai fluidă și mai ușor de întins, se poate adăuga o linguriță de ulei de cocos topit.*
  4. O punem la cuptor la 160 de grade pentru 25 de minute. Apoi se lasă să se răcească complet înainte de a o tăia. Pentru că era seară, eu am lăsat-o peste noapte.
  5. E cea mai bună și mai ciocolătoasă prăjitură pe care am gustat-o. Poftă bună!
Trimite unui prieten