Mini-cheesecake low-carb (fără zahăr)
Mini-cheesecake cu blat din faina de migdale și topping de fructe de pădure.
Specific
Low-carb
Portii
Timp de preparare
4
mini-cheesecake
10
minute
Timp de gatire
20
minute
Portii
Timp de preparare
4
mini-cheesecake
10
minute
Timp de gatire
20
minute
Ingrediente
Pentru bază
50
g
făină de migdale
2
linguri
unt
topit
Pentru cremă
150
g
cremă de brânză
Philadelphia
1
ou
1
lingură
îndulcitor
esență de vanilie
esență de lămâie
Pentru decor
fructe de pădure
ciocolată neagră
topită
Etape
Amestecați făina de migdale cu untul, umpleți baza la 4 forme și coaceți timp de 5 minute la 175 C.
Bateti ușor toate ingredientele din cremă (va fi totuși destul de lichidă).
Așteptați ca bazele să se răcească puțin și împărțiți crema în forme.
Coaceți timp de 15 minute la 175 de grade.
Poftă bună!
Trimite unui prieten