Mini-cheesecake low-carb (fără zahăr)
Mini-cheesecake cu blat din faina de migdale și topping de fructe de pădure.
Portii Timp de preparare
4mini-cheesecake 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
4mini-cheesecake 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
Pentru bază
Pentru cremă
  • 150g cremă de brânzăPhiladelphia
  • 1 ou
  • 1lingură îndulcitor
  • esență de vanilie
  • esență de lămâie
Pentru decor
Etape
  1. Amestecați făina de migdale cu untul, umpleți baza la 4 forme și coaceți timp de 5 minute la 175 C.
  2. Bateti ușor toate ingredientele din cremă (va fi totuși destul de lichidă).
  3. Așteptați ca bazele să se răcească puțin și împărțiți crema în forme.
  4. Coaceți timp de 15 minute la 175 de grade.
  5. Poftă bună!
Trimite unui prieten