mic dejun Tag

Nimic nu se compară cu o farfurie făcută în casă. O granola gustoasă, crocantă și în plus, ai control deplin asupra ingredientelor! Fără zahăr, conservanți sau gluten și fără o cantitate mare de carbohidrați.  Amestecul de nuci, cocos și zmeură e pur și simplu delicios și...

Azi-dimineață, micul meu dejun post antrenament. E un mic dejun potrivit oricând ai nevoie să pregătești ceva super rapid și conform. Drept dovadă că îl scriu aici. :) Înapoi cu câteva zile. Bucuroasă că am găsit pe piață o granola perfectă pentru keto. Vestea bună e că...

Nu este niciun secret faptul că oul este cel mai bun prieten al meu. Și prietenia noastră nu se limitează la micul dejun. Folosesc mereu ouă pentru a prepara deserturi hrănitoare, cresc sațietatea și îmbunătățesc gustul salatelor cu cel puțin un ou fiert. Sunt 3 motive pentru...

Micul dejun cu ouă e în același timp gustos și hrănitor. Însă, ca să mai diversificăm puțin felul în care gătim ouăle, le-am preparat de data asta poșate în sos de roșii. Un adevărat deliciu. Am servit cu pâine keto făcută în 5 minute. Iar dacă...

Ce spuneți de gălbenușul de ou moale, în combinație cu avocado cremos? Mai jos avem un mic dejun delicios, ușor de preparat. Este alcătuit din grăsimi sănătoase și cu foarte puțini carbohidrați.[wpurp-searchable-recipe]Ouă poșate - pe pat de avocado - - Ouă poșate: ouă, oțet din...

Pentru zilele în care îți e dor de un bol de cereale cu lapte dimineața, vin cu o idee de mic dejun care să îți satisfacă pofta, rămânând în același timp pe teritoriul low-carb. Cereale crocante facute cu ajutorul făinii de migdale și a îndulcitorului Green Sugar Premium...

În acest moment dieta ketogenică este mai populară ca oricând. Oamenii caută o alternativă la alimentația clasică, bogată în glucide rafinate care se dovedeste a fi nocivă pentru cei mai mulți dintre noi. Și când spunem glucide rafinate, ne referim la zahărul alb, care este...

Astazi discutam despre prepararea unui mic dejun foarte hranitor si delicios, inspirat de celebrul dejun Kollath.
Despre dejunul Kollath
Acest dejun a fost alcatuit de catre Werner Kollath, cercetator german care a activat in domeniul bacteriologiei si al nutritiei. Se considera ca a fost printre primii sustinatori ai conceptului de "whole food", adica alimentele sa fie cat mai putin procesate si rafinate.
In ce consta?
Dejunul Kollath este alcatuit din grau integral macinat si fructe uscate. Graul se lasa la inmuiat in apa peste noapte, pentru a putea fi asimilat mai usor de catre organism fara preparare termica. In acest timp compozitia chimica a graului se schimba prin procesul de fermentare, imbunatatind compozitia nutritiva si digestibilitatea. Fructele completeaza valoarea nutritiva si dau un gust placut.
0 Item | lei0,00
View Cart