14 nov. Supă de pui cu tăiței low-carb
Supă de pui gustoasă, aproape ca pe vremuri. Diferența este însă că am vrut pentru mine o supă ce să nu conțină paste făinoase.
Așa că am adaptat-o după gustul meu, în stilul low-carb.
Am pus la fiert un pui de țară, din curte de la buni, din care a ieșit o supă excelentă. Așa că pentru mine, cea mai importantă parte a fost îndeplinită. La final, pentru tăiței am folosit shirataki din konjac de la Diet Food (preferații mei de când i-am descoperit). Tăițeii au preluat perfect gustul supei.
Portii |
porții
|
- 1 pui de țară
- 2 L apă sau în funcție de pui
- 2-3 morcovi am folosit aprox 150g la 6 porții de supă
- 200 g tăiței din konjac shirataki folosește codul Denisa7VIA pentru reducere
Ingrediente
|
|
- Prima dată am pus, răbdătoare, la fiert, bucățile dintr-un pui. Exact ca și la supa obișnuită, am lăsat să fiarbă câteva ore bune, până ce carnea s-a desprins de pe os. Mai spre final, am adăugat morcovii.
- Tăițeii shirataki se scot din pungă și se clătesc în apă rece. I-am pus pe urmă la fiert timp de 5 minute în supa fiartă și strecurată. Scopul meu era ca tăițeii să prindă din gustul supei. În timp ce tăițeii fierbeau, am separat carnea fiartă de pe os și am tăiat morcovii rondele.
- Am adăugat carnea de pui în supă și puținii morcovi pe care i-am folosit și supa e gata de servire. Poftă bună!
Dacă dorești să achiziționezi produse la reducere de pe ViaNaturalia.ro, intră pe link-ul de la ingrediente și folosește codul Denisa7VIA. Reducerea se va aplica instant.
No Comments