Supă de pui cu tăiței low-carb
Portii
4-6porții
Portii
4-6porții
Ingrediente
  • 1 puide țară
  • 2L apăsau în funcție de pui
  • 2-3 morcoviam folosit aprox 150g la 6 porții de supă
  • 200g tăiței din konjac shiratakifolosește codul Denisa7VIA pentru reducere
Etape
  1. Prima dată am pus, răbdătoare, la fiert, bucățile dintr-un pui. Exact ca și la supa obișnuită, am lăsat să fiarbă câteva ore bune, până ce carnea s-a desprins de pe os. Mai spre final, am adăugat morcovii.
  2. Tăițeii shirataki se scot din pungă și se clătesc în apă rece. I-am pus pe urmă la fiert timp de 5 minute în supa fiartă și strecurată. Scopul meu era ca tăițeii să prindă din gustul supei. În timp ce tăițeii fierbeau, am separat carnea fiartă de pe os și am tăiat morcovii rondele.
  3. Am adăugat carnea de pui în supă și puținii morcovi pe care i-am folosit și supa e gata de servire. Poftă bună!
Notitele retetei

Dacă dorești să achiziționezi produse la reducere de pe ViaNaturalia.ro, intră pe link-ul de la ingrediente și folosește codul Denisa7VIA. Reducerea se va aplica instant.

Trimite unui prieten