Supă de pui cu tăiței low-carb
Portii
4-6porții
Portii
4-6porții
Ingrediente
Etape
  1. Prima dată am pus, răbdătoare, la fiert, bucățile dintr-un pui. Exact ca și la supa obișnuită, am lăsat să fiarbă câteva ore bune, până ce carnea s-a desprins de pe os. Mai spre final, am adăugat morcovii.
  2. Tăițeii shirataki se scot din pungă și se clătesc în apă rece. I-am pus pe urmă la fiert timp de 5 minute în supa fiartă și strecurată. Scopul meu era ca tăițeii să prindă din gustul supei. În timp ce tăițeii fierbeau, am separat carnea fiartă de pe os și am tăiat morcovii rondele.
  3. Am adăugat carnea de pui în supă și puținii morcovi pe care i-am folosit și supa e gata de servire. Poftă bună!
Trimite unui prieten