19 sept. “Orez” din conopida cu turmeric
Această delicioasă metodă de a prepara conopida poate fi de pregătită atunci când dorești o alternativă la orez, mai săracă în carbohidrați. Uleiul de cocos în combinație cu turmeric și sare îi dă un gust foarte bun , astfel că poate fi consumată chiar și așa simplă sau poate fi o garnitură gustoasă, alături de un preparat principal.
Nu conține gluten, este sărac în carbohidrați (potrivită pentru regimul low-carb și keto) vegetarian și fără lactoză. Poftă bună!
Timp de preparare | 10 minute |
Timp de gatire | 20 minute |
Portii |
persoane
|
Ingrediente
- 1 buc conopidă de mărime medie
- 1 lingură ulei de cocos extra-virgin extra virgin
- 1 linguriță turmeric
- sare de mare după gust
Ingrediente
|
|
Etape
- Se rupe conopida în bucăți, cu mâna, și se spală bine.
- Se adaugă într-un blender și se mixează până este suficient de măruntă (la fel ca și orezul).
- Într-o tigaie se pune uleiul de cocos și se adaugă conopida, pe urmă turmericul și sarea.
- Se lasă la foc mediu pentru aprox 15-20 de minute, amestecându-se periodic. Pe urmă se ia de pe foc și este gata de servire.
Partajeaza reteta
No Comments