“Orez” din conopida cu turmeric
Această delicioasă metodă de a prepara conopida poate fi de pregătită atunci când dorești o alternativă la orez, mai săracă în carbohidrați. Uleiul de cocos în combinație cu turmeric și sare îi dă un gust foarte bun , astfel că poate fi consumată chiar și așa simplă sau poate fi o garnitură gustoasă, alături de un preparat principal. Nu conține gluten, este sărac în carbohidrați (potrivită pentru regimul low-carb și keto) vegetarian și fără lactoză. Poftă bună!
Portii Timp de preparare
2persoane 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
2persoane 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
Etape
  1. Se rupe conopida în bucăți, cu mâna, și se spală bine.
  2. Se adaugă într-un blender și se mixează până este suficient de măruntă (la fel ca și orezul).
  3. Într-o tigaie se pune uleiul de cocos și se adaugă conopida, pe urmă turmericul și sarea.
  4. Se lasă la foc mediu pentru aprox 15-20 de minute, amestecându-se periodic. Pe urmă se ia de pe foc și este gata de servire.
Trimite unui prieten