Branză halloumi cu dovlecel tras la tigaie

Branză halloumi cu dovlecel tras la tigaie

O idee de gustare rapidă cu delicioasa halloumi, brânza special făcută pentru grătar. Iar dacă dorești să o transformi într-o masă principală este suficient să dublezi cantitățile și vei avea un prânz sănătos și sărac în carbohidrați.

 

Imprima reteta
Brânză halloumi cu dovlecel tras la tigaie
O gustare rapidă și sănătoasă, săracă în carbohidrați.
Vote: 0
Evaluare: 0
Tu:
Evalueaza reteta!
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
persoane
Ingrediente
  • 1-2 lingurițe unt 82%
  • 1 dovlecel tăiat feliuțe
  • 100 g brânză halloumi tăiată cuburi sau feliuțe
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 10 minute
Portii
persoane
Ingrediente
  • 1-2 lingurițe unt 82%
  • 1 dovlecel tăiat feliuțe
  • 100 g brânză halloumi tăiată cuburi sau feliuțe
Vote: 0
Evaluare: 0
Tu:
Evalueaza reteta!
Etape
  1. Se pun feliile de dovlecel într-un castron, se adaugă sare și se lasă să stea așa pentru 10 minute.
  2. Se scurge apa lăsată de dovlecei. Într-o tigaie se pune p linguriță de unt, iar când s-a încins se adaugă dovlecelul felii și se lasă să se rumenească ușor pe ambele părți, pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se pun deoparte pe o farfurie.
  3. În aceeași tigaie, dacă este nevoie, se mai pune o lingurița de unt, pe urmă se pune brânza halloumi la foc mediu și se lasă tot pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se ia de pe foc, se pune împreună cu dovlecelul și este gata de servit. Poftă bună! Poftă bună!
Partajeaza reteta
No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.