05 oct. Branză halloumi cu dovlecel tras la tigaie
O idee de gustare rapidă cu delicioasa halloumi, brânza special făcută pentru grătar. Iar dacă dorești să o transformi într-o masă principală este suficient să dublezi cantitățile și vei avea un prânz sănătos și sărac în carbohidrați.
Timp de preparare | 10 minute |
Timp de gatire | 10 minute |
Portii |
persoane
|
Ingrediente
- 1-2 lingurițe unt 82%
- 1 dovlecel tăiat feliuțe
- 100 g brânză halloumi tăiată cuburi sau feliuțe
Ingrediente
|
|
Etape
- Se pun feliile de dovlecel într-un castron, se adaugă sare și se lasă să stea așa pentru 10 minute.
- Se scurge apa lăsată de dovlecei. Într-o tigaie se pune p linguriță de unt, iar când s-a încins se adaugă dovlecelul felii și se lasă să se rumenească ușor pe ambele părți, pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se pun deoparte pe o farfurie.
- În aceeași tigaie, dacă este nevoie, se mai pune o lingurița de unt, pe urmă se pune brânza halloumi la foc mediu și se lasă tot pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se ia de pe foc, se pune împreună cu dovlecelul și este gata de servit. Poftă bună! Poftă bună!
Partajeaza reteta
No Comments