Brânză halloumi cu dovlecel tras la tigaie
O gustare rapidă și sănătoasă, săracă în carbohidrați.
Portii Timp de preparare
2persoane 10minute
Timp de gatire
10 minute
Portii Timp de preparare
2persoane 10minute
Timp de gatire
10 minute
Ingrediente
  • 1-2lingurițe unt82%
  • 1 dovleceltăiat feliuțe
  • 100 g brânză halloumităiată cuburi sau feliuțe
Etape
  1. Se pun feliile de dovlecel într-un castron, se adaugă sare și se lasă să stea așa pentru 10 minute.
  2. Se scurge apa lăsată de dovlecei. Într-o tigaie se pune p linguriță de unt, iar când s-a încins se adaugă dovlecelul felii și se lasă să se rumenească ușor pe ambele părți, pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se pun deoparte pe o farfurie.
  3. În aceeași tigaie, dacă este nevoie, se mai pune o lingurița de unt, pe urmă se pune brânza halloumi la foc mediu și se lasă tot pentru aprox 2-3 minute. Pe urmă se ia de pe foc, se pune împreună cu dovlecelul și este gata de servit. Poftă bună! Poftă bună!
Trimite unui prieten