24 apr. Sticks-uri de vinete la cuptor
Timp de preparare | 10 minute |
Timp de gatire | 20 minute |
Portii |
porții
|
Ingrediente
- o vânată tăiată fâșii
- 2 ouă
- 1 lingură ulei de măsline
- 50 g brânză cheddar răzuită
- 50 g făină de cocos
- sare roz de Himalaya
- piper negru
Ingrediente
|
|
Etape
- Primul pas este să tăiem vânăta feliuțe, nu foarte subțiri. Am pus sare și am lăsat-o deoparte, în timp ce am pregătit restul ingredientelor.
- Ouăle se bat bine, se adaugă uleiul de măsline și condimentele.
- Într-un alt bol amestecăm făina de cocos și brânza cheddar proaspăt răzuită.
- Stick-urile de vinete, le-am pus câte unul prima dată în ou, pe urmă am presărat deasupra din amestecul format de brânza cheddar cu făina de cocos. Le-am întins pe o tava cu hârtie de copt și le-am pus la cuptor.
- După primele 10 minute se întorc și se lasă încă 10 minute sau până ce sunt bine făcute pe amândouă părțile.
- Se scot de la cuptor și se pot servi simple sau alături de un sos. Eu am preparat unul simplu din iaurt și condimente.
Notitele retetei
Informații nutriționale/porție:
- energie: 320 kcal
- carbohidrați net: 9g
- grăsimi: 22g
- proteine: 15g
Partajeaza reteta
o femeie
Posted at 15:02h, 25 aprilieeu le faceam si cu dovlecei, si fara ulei. Ies f. gustoase!
Denisa
Posted at 15:59h, 30 aprilieCu dovlecel nu am incercat inca, insa mi-am propus sa fac cu mai multe legume, pe rand. Intr-adevar, fara ulei ar fi avut mai putine calorii, insa asa imi planuiesc retetele incat sa fie de ajuns de satioase pentru o masa.
Ioana Radu
Posted at 13:38h, 19 maiAm înghițit în sec de câteva ori citind și uitându-mă la poze. Arată exact a gustare pe care aș servi-o eu 😀 .
Oana Parfenie
Posted at 18:57h, 05 iunie…am incercat reteta si rezultatul este delicios….pentru o vanata am folosit un ou si din 50 grame branza + 50 grame faina cocos a mai ramas o cantitate pe care maine intentionez sa o folosesc la blat pentru pizza…