Ciupercute cu mozzarella

Ciupercute cu mozzarella

Este vară și cald și probabil că nu sunt singura care se gândește la concediu. Asta dacă cumva nu a sosit deja.

Și unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc în această perioadă este să pornesc cuptorul. Așa că evit pe cât posibil să fac asta, în mare parte ajutându-mă de oala cu gătire lentă, slow cooker.

Aceste ciupercuțe umplute sunt o gustare permisă în dieta ketogenică. Și foarte simplu de făcut cu ajutorul aparatului slow cooker. Practic tot ce ai de făcut este să pregătești ingredientele, să le așezi în oala slow-cooker. Iar după 2 ore în care nu trebuiesc verificate sunt numai bune de savurat, singure sau alături de alt preparat.

Imprima reteta
Ciupercuțe cu mozzarella făcute la slow cooker
O gustare low-carb gustoasă și ușor de făcut cu aparatul Slow Cooker, mai ales pe timpul verii.
Vote: 1
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 2h treapta HIGH la Slow Cooker
Portii
porții
Ingrediente
  • 300 g ciuperci champignon
  • 50 g bacon tăiat cubulețe
  • 50 g mozzarella răzuită
  • sare și piper
Specific Keto, Low-carb
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 2h treapta HIGH la Slow Cooker
Portii
porții
Ingrediente
  • 300 g ciuperci champignon
  • 50 g bacon tăiat cubulețe
  • 50 g mozzarella răzuită
  • sare și piper
Vote: 1
Evaluare: 5
Tu:
Evalueaza reteta!
Etape
  1. Primul lucru pe care va trebui să îl facem este să spălăm bine ciupercile și să îndepărtăm piciorul. Adaugăm puțină sare și piper și pe urmă cubulețele de kaiser și brânza mozzarella deasupra.
  2. Asezăm ciupercile în oala slow-cooker. Eu am făcut doar 2 porții și mi-a ieșit un singur rând. Dacă dorești să faci mai multe o dată se pot pune cu grijă una peste alta. Înainte să pun capacul, am asezat sub el un prosop de hârtie, pentru a absorbi din aburi. L-am setat pe treapta HIGH și timp de 2 ore mi-am văzut de treabă.
  3. După 2 ore se oprește aparatul și le scoatem pe un platou. Sunt cel mai gustoase servite calde. Poftă bună!
Notitele retetei

Informații nutriționale/porție:

  • energie: 214 kcal
  • carbohidrați net: 4g
  • fibre: 2g
  • proteine: 14g
  • grăsimi:14g
Partajeaza reteta
2 Comments
  • Caietul Cristinei
    Posted at 17:09h, 04 august Răspunde

    Am inteles ca e sanatoasa mancarea gatita la slowcooker tocmai in ideea ca o prepari la temperatura mica foarte lent si nu pierzi din nutrienti. Chiar ma batea si pe mine gandul sa imi iau unul, dar nu am reusit pana acum.

  • o femeie
    Posted at 12:30h, 20 august Răspunde

    Vara mancam salate, ne ajunge. Raw, ca e la moda, hahaha :).
    Slow cooker-ul insa ma salveaza cand plec/vin si numai langa oala nu am chef sa stau. Ciuperci nu facui inca – pt mine asa umplute sunt fel principal, nu gustare….

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.