Ciupercuțe cu mozzarella făcute la slow cooker
O gustare low-carb gustoasă și ușor de făcut cu aparatul Slow Cooker, mai ales pe timpul verii.
Portii Timp de preparare
2porții 10minute
Timp de gatire
2htreapta HIGH la Slow Cooker
Portii Timp de preparare
2porții 10minute
Timp de gatire
2htreapta HIGH la Slow Cooker
Ingrediente
  • 300g ciuperci champignon
  • 50g bacontăiat cubulețe
  • 50g mozzarellarăzuită
  • sare și piper
Etape
  1. Primul lucru pe care va trebui să îl facem este să spălăm bine ciupercile și să îndepărtăm piciorul. Adaugăm puțină sare și piper și pe urmă cubulețele de kaiser și brânza mozzarella deasupra.
  2. Asezăm ciupercile în oala slow-cooker. Eu am făcut doar 2 porții și mi-a ieșit un singur rând. Dacă dorești să faci mai multe o dată se pot pune cu grijă una peste alta. Înainte să pun capacul, am asezat sub el un prosop de hârtie, pentru a absorbi din aburi. L-am setat pe treapta HIGH și timp de 2 ore mi-am văzut de treabă.
  3. După 2 ore se oprește aparatul și le scoatem pe un platou. Sunt cel mai gustoase servite calde. Poftă bună!
Notitele retetei

Informații nutriționale/porție:

  • energie: 214 kcal
  • carbohidrați net: 4g
  • fibre: 2g
  • proteine: 14g
  • grăsimi:14g
Trimite unui prieten