ulei de cocos Tag

Ce spuneți dacă am îmbina savoarea unei mâncări delicioase cu beneficiile nutriționale ale ingredientelor  de calitate? Am să vă povestesc pe scurt de ce spun asta.    Puiul - e una dintre sursele mele preferate de proteină, Asta înseamnă că dă sațietate mâncării, fără a aduce un aport...

Nu toate grăsimile sunt la fel, iar grăsimile de tip MCT au câteva proprietăți aparte, datorită acizilor grași din care sunt alcătuite. Denumire Denumirea uleiului MCT vine de la Medium Chain Triglycerides, adică trigliceride cu lanț mediu. Surse alimentare de MCT Trigliceridele cu lanț mediu sunt grăsimi saturate ce...

Uleiul de cocos este un aliment foarte des utilizat în bucătărie de către mulți dintre noi. Dar recent beneficiile lui au fost puse sub semnul întrebării, vestea circulând pe întregul internet. Este uleiul de cocos o alegere proastă atunci când vine vorba despre sănătatea noastră? Într-o prelegere...

Astăzi aveam poftă de o gustare dulce. Însă în timp ce pregăteam ingredientele m-am gândit să adaug și unul mai interesant, pe care nu îl folosim în mod obișnuit la deserturi. Nu numai interesant, dar și incredibil de sănătos. De aceea, primul lucru care te va...

[wpurp-searchable-recipe]Snitel de pui low-carb/keto - Șnițele keto nu sunt foarte diferite de cele obișnuite, diferența fiind faptul că nu vom folosi făină de grâu, care nu este permisă în acest tip de alimentație. În loc de aceasta vom folosi făina de cocos. În varianta keto...

Atunci când ți-e poftă de ceva dulce, vine și inspirația pentru un desert fără vinovății. Așa mi-a venit ideea să fac acest desert, folosind câteva din ingredientele mele preferate, care nu îmi lipsesc mai niciodată din casă. Este aprobat în alimentația low-carb și keto și de...

Uleiul de cocos este ingredientul minune care în ultimii ani este nelipsit din multe bucătării. Acesta este alcătuit din grăsimi saturate, la fel ca și untul sau uleiul de palmier. Ne dăm seama de acest lucru și prin prisma faptului că este solid la temperatura camerei. În general, grăsimile saturate sunt solide la temperatura camerei și devin lichide odată ce sunt încălzite. În trecut se recomanda să nu fie folosit des la gătit, tocmai din cauza acestor grăsimi saturate pe care le conține. Aceasta până ce mai multe studii au arătat faptul că oamenii care consumă des ulei de cocos au o stare de sănătate foarte bună. S-a dovedit astfel de-a lungul timpului că includerea uleiul de cocos în alimentație îți aduce beneficii importante, pentru care merită să îl consumi zilnic. Toate dovedite prin studii.

Vrei -25% reducere la meniurile de slăbire? Apasă aici.