Concurs pe grupul de Facebook – „Keto dulce cu Green Sugar” + un cod de REDUCERE

Concurs pe grupul de Facebook – „Keto dulce cu Green Sugar” + un cod de REDUCERE

Așa cum probabil cei mai mulți știți deja, sunt o fană declarată a alimentației nutritive și a deserturilor gustoase folosind îndulcitori naturali – ca răsfăț ocazional sănătos și fără consecințe.

În comunitatea noastră, cel mai popular îndulcitor folosit de către membrii și de către mine este Green Sugar, îndulcitorul natural și sănătos, pe bază de stevia și eritritol, cu 0 calorii și 0 indice glicemic.

De aceea, pentru a vă răsplăti fidelitatea, Green Sugar a venit cu o propunere super jucăușă și multe premii zilnice.

Așadar, prima veste bună este că împreună cu reprezentanții Green Sugar vă propun pe grupul nostru de Facebook o serie de concursuri cu premii delicioase! Pentru voi, am ales premii în produse din gama Green Sugar. Sunt delicioase și, mai mult, sunt potrivite pentru alimentația noastră low-carb și keto.

A doua noutate și veste bună pentru noi este aceea că Green Sugar a pregătit un cod de reducere, prin care beneficiați de 5% reducere la orice comandă de produse pe site-ul Green Sugar și Laboratoarele Remedia.

Și asta nu doar pe cele 4 săptămâni, cât se desfășoară campania cu premii, ci oricând veți dori, pe viitor, să cumpărați produse de pe site-ul lor. Trebuie doar să folosiți cuponul nutriblog și reducerea se va aplica asupra coșului vostru de cumpărături.

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CONCURS

Timp de 4 săptămâni, în fiecare zi, aveți șansa de a câștiga produse low-carb din gama Green Sugar.
Astfel, vă invităm să pregătiți deserturile preferate low carb și să le îndulciți cu Green Sugar. Noi vom anunța cu o seară înainte provocarea din următoarea zi (va fi o rețetă low-carb, de pe site sau la alegere) astfel încât, a doua zi, veți putea intra în concurs pentru a câștiga premiul zilnic.

Perioada de desfășurare:
4 săptămâni (10 iunie – 5 iulie 2019), în total se vor acorda 20 de premii.

Ce trebuie voi să faceți, pentru a câștiga premiul zilnic:

  1. Să postați pe grup o fotografie cu un desert low-carb preparat de voi, alături de îndulcitorul Green Sugar. Ideal ar fi să postați desertul pe care îl serviți chiar în ziua respectivă, pentru a putea inspira și alți membri ai grupului.
    Asta implică și să fiți membri ai comunității noastre, puteți cere înscrierea aici.
  2. În descrierea postării, va trebui să folosiți hashtag-urile: #greensugar #nutriblog #reteta10iunie (respectiv data zilei în care participați). Acest pas este important pentru a putea identifica fiecare participant, în mod corect, în fiecare zi de concurs.
  3. Zilnic va avea loc o tragere la sorți pentru a desemna câștigătorul zilei precedente.

Ce premii puteți câstiga:
Îndulcitor natural Green Sugar și produse low-carb îndulcite cu Green Sugar (dropsuri, Green Sugar lichid cu arome natural, biscuit low carb, Green Sugar Gold, Green Sugar stick).

Premiul va fi anunțat cu o zi înainte, o dată cu provocarea pentru concursul din ziua respectivă.

Bonus:
La finalul campaniei, toți participanții care au achiționat Green Sugar prin codul de reduceri nutriblog vor intra în tragerea la sorți pentru un set de bijuterii cu aur negru și produse Green Sugar.

Așadar, bucurați-vă de un desert gustos îndulcit cu Green Sugar, fără vinovății și baftă la premiile zilnice!

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.