Gofre sarate cu halloumi – Guest post Retete LCHF

2018-10-28
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Savuroasa rețetă de azi este un guest post scris de Natalia, inspirația noastră de la Rețete LCHF.

Atunci când Denisa mi-a propus să facem schimb de guest post pentru bloguri, am știut imediat ce rețetă voi face pentru Nutriblog. Una foarte simplă și genială, așa cum îmi plac mie. Dacă nu aveți aparat de făcut gofre, vă sfătuiesc insistent să vă luați unul. Găsiți la preț rezonabil, iar frecvența cu care îl puteți utiliza va amortiza extrem de rapid investiția. Gofrele în general mi se par ideale în regimul keto. Se pot prepara într-o mulțime de feluri, atât dulci, cât și sărate. Se pot consuma la micul dejun, ca gustare pentru călătorii sau se pot pune în pachețelul copiilor pentru școală. Se pot servi cu sosuri diverse (cele sărate) sau cu smântână și gem fără zahăr sau fructe de pădure (cele dulci). Rețeta de azi are doar 4 componente. În maxim un sfert de oră aveți 4 gofre crocante și delicioase, perfecte de exemplu, pentru un mic-dejun în 2.

 

Imprima reteta
Gofre sărate cu halloumi
Categorie DESERT, MIC-DEJUN
Specific Low-carb
Prep Time 10 minute
Cook Time 4 minute
Servings
gofre
Ingredients
Categorie DESERT, MIC-DEJUN
Specific Low-carb
Prep Time 10 minute
Cook Time 4 minute
Servings
gofre
Ingredients
Instructions
  1. Brânza halloumi se dă prin răzătoarea mică, se adaugă oul, făina de migdale și tărâțele de psyllium.
  2. Iese un aluat destul de compact, care se va împărți în 4.
  3. Se încinge aparatul de gofre. Nu e nevoie să fie uns cu nimic. Când aparatul e încins, se pune câte ¼ din aluat pe fiecare placă. Se închide aparatul pentru circa 4 minute, se mai verifică.
  4. Gofrele sunt gata când sunt frumos rumenite. Se pot servi imediat. Altfel, se lasă la răcit pe un grătar, pentru a evita condensarea.
  5. O gustare rapidă și sănătoasă. Poftă bună!
Share this Recipe

Adaugă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.