Cereale low-carb cu cacao
Portii Timp de preparare
6porții 15minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
6porții 15minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
Etape
  1. Într-un bol se amestecă pe rând toate ingredientele.
  2. Aluatul rezultat se pune între 2 foi de copt și se întinde cu făcălețul, într-un strat subțire. Se preîncălzește cuptorul.
  3. Tăiem aluatul în pătrățele cu latura de aprox 1,5cm. Pentru asta am folosit un cuțit cu lama umedă.
  4. Se pune la cuptor pentru 15-20 de minute. Este necesar să fie bine coapte pentru a fi crocante. Atenție însă la făina de migdale, căci tinde să se ardă ușor.
  5. Servire: dimineața la micul dejun, cu lapte de migdale neîndulcit. Poftă bună!
Notitele retetei

*îndulcitorul natural Green Sugar Premium 2:1 se poate înlocui cu o cantitate dublă de Green Sugar clasic.

O mică precizare: cereale low-carb nu sunt la fel de bune ca și cerealele obișnuite din comerț (din grâu și îndulcite). Sunt chiar mai bune!

 

Dacă achiziționezi produse de pe site-ul greensugar.ro, tastează codul NUTRIBLOG în căsuța pentru voucher după ce ai adăugat produsele în coș, pentru a avea reducere. 

Trimite unui prieten