27 ian. Camembert copt cu nuci
Cremoasă, foarte gustoasă și cu puțini carbohidrați. Camembertul copt cu nuci este o gustare rapidă pe care mie îmi place să o pregătesc atunci când am musafiri. Cred că merge grozav și ca și desert, ce părere aveți?
Timp de gatire | 10 minue |
Portii |
porții
|
Ingrediente
- 250 g camembert
- 50 g nuci zdrobite
- 1 lingură ulei de măsline
- verdețuri ideal rozmarin
- sare de mare
- piper negru
- pudră de usturoi
Ingrediente
|
|
Etape
- Pentru camembert copt cu nuci, vom avea nevoie de următoarele ingredientele: camembert, nuci, ulei de măsline, verdețuri si condimente după gust. Pentru verdețuri, rozmarinul merge cel mai bine. Să ma ierte francezul, eu am avut doar busuioc verde în casă, așa că asta am folosit.
- Pe o tavă cu hârtie de copt am așezat o rotiță proaspătă de camembert. Restul ingredientelor le-am amestecat într-un bol.
- Nimic mai simplu, am plasat amestecul de nuci deasupra brânzei. Dacă doriți, stratul alb de mucegai de la camembert se poate cresta ușor înainte.
- După 10 minute la cuptor la 180 de grade, voila! Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Camembert copt cu nuci
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 289
Calorii din grasimi: 234
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 26g
40%
Total carbohidrati: 1g
0%
Proteina: 14g
28%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Partajeaza reteta
No Comments