Restaurante și cofetării unde poți să mănânci keto

Restaurante și cofetării unde poți să mănânci keto

Cu câțiva ani în urmă pentru a mânca keto aveai varianta de a găti totul acasă sau de a alege cu grijă din puținele preparate comforme găsite în meniurile restaurantelor. Cea de a doua variantă implica bineînțeles și întrebări suplimentare despre ingredientele folosite, nespecificate în meniu.

Acum însă, o dată cu creșterea popularității dietei keto și low-carb, este puțin mai ușor.

Pentru că avem câteva locuri unde poți alege mâncare fără prea mulți carbohidrați. Ca să nu mai vorbim despre deserturi fine cu făină de migdale sau de cocos și fără zahăr adăugat.

Iată câteva locuri unde poți să mănânci fără griji.

București

a) Restaurante

Dianei 4 – restaurant ce au o gama întreagă keto, cu mâncare, desert și cafea. Cu explicații suplimentare despre conținut, mâncare bună și locație superbă, restaurantul este de neratat în București.

Aici este burgerul meu low-carb servit la restaurantul Dianei 4, cu maioneză de casă și legume la grill. Delicios și uriaș (aș fi putut face lejer OMAD în ziua aceea 🙂 ).

Keto Burger la Dianei 4

J ai Bistro – restaurant localizat în București care se pare că include și o secțiune cu câteva mâncăruri keto, inclusiv desert. Poți vedea meniul aici.

Masă Casă – (a fost) restaurant cu mâncare exclusiv low-carb și keto, localizat în București.

Loca – Guiltfree Cakes & Pastry – coffee shop cu deserturi low-carb/keto în București.

 

b)Deserturi și mâncare keto la comandă

 

S-the-Keto-Bakery – dulciuri și pâinici keto. Atenție, (unele) se pot comanda și dacă nu sunteți din București. Eu am primit pâinici keto la Oradea. 🙂 În luna Octombrie (vorbind de drăguțul an 2020), le puteți menționa codul “nutriblog” pentru minus 10% discount.

Pâinici de la S-the-Keto-Bakery

Înghețată fără zahăr (Dulce a la Radu) – am găsit un loc în București cu înghețată îndulcită cu Green Sugar, iar unele dintre ele sunt și low-carb sau chiar keto.

 

Sweetopia Goodies – dulciuri de comandat în București.

 

Pink Lemonade – dulciuri de comandat în București.

2. Cluj-Napoca

Muchaton – este o nouă locație în Cluj Napoca cu delicii la comandă, fără zahăr, fără făină, fără gluten și cu puțini carbohidrați.

Este primul punct cu produse low-carb din Transilvania. O veste ce mă bucură mult.

3. Londra

a) YUMMZY – pont primit pe grupul de facebook și sună foarte bine! Patiserie cu dulciuri keto și low-carb ce livrează în zona Londrei. Cei din Londra interesați, le găsiți prăjiturile pe acest site.

Atât pentru moment. Vom continua să adăugăm locuri noi cu mâncare sănătoasă, pe măsură ce le descoperim. Mai știți și altele?

7 Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.