Budincă de mei cu goji (fără gluten)

Budincă de mei cu goji (fără gluten)

Budinca de mei cu goji este o gustare delicioasă și nutritivă. Fiindcă este destul de sațioasă, o putem servi oricând și în loc de cină.

Meiul:

  • sursă de magneziu
  • nu conține gluten
  • bogat în complexul de vitamine B

Goji:

  • superaliment
  • bogat în antioxidanți

 

Ingrediente:

   -1/2 cană de mei decorticat

   -1,5 căni de apă

   –o cană de lapte

   -100 g de goji

 

Mod de preparare:

1. Spală meiul în 3-4 ape, pe urmă pune-l la foc mic cu 3 părți de apă. Lasă-l la foc mic amestecând încontinuu, până absoarbe apa.

2. Adaugă laptele fierbinte, respectând proporția de 2 la 1, după care adaugă și fructele. Lasă-l în continuare la foc mic până când scade și laptele și amestecul capătă o consistență de budincă.

3. Ia budinca de pe foc, toarn-o în boluri cât timp e caldă și e gata de servit.

Poftă bună!

Save

Save

Save

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Item | lei0,00
View Cart