Câștigătorii concursului „Keto dulce cu Green Sugar” – prima săptămână

Câștigătorii concursului „Keto dulce cu Green Sugar” – prima săptămână

Am încheiat o săptămână interesantă, plină de rețete sănătoase și premii pe măsură.

Săptămâna trecută, fiecare membru din comunitatea noastră low-carb a avut șansa să câștige un premiul zilnic, oferit de Green Sugar. Provocarea concursului a fost să posteze o fotografie cu un desert delicios, fără vinovății!

Câștigătorii săptămânii sunt:

Luni

Mădălina a câștigat un pachet de îndulcitor natural Green Sugar 300g, pregătind o negresă low-carb, dupa această rețetă.

Marți

Cătă a câștigat un pachet de Ciocolată caldă cu Mirodenii Green Sugar și un îndulcitor Green Sugar Stick, cu clătitele low-carb cu făină mix de fibre și ciocolată neagră.

Miercuri

Sergiu s-a răcorit cu o limonadă cu căpșuni îndulcită cu Green Sugar și a câștigat 1 pungă de dropsuri cu Vitamina C și un îndulcitor Green Sugar Stick.

Joi

Cu înghetața de ciocolată, Vesna a fost aleasă pentru a primi o pungă de Biscuiți low-carb și un îndulcitor Green Sugar lichid.

Vineri

Natalia a avut ideea unor trufe keto „adults only” și a câștigat o cutie de Black Tea Colagen și un îndulcitor Green Sugar lichid.

Continuăm!

Săptămâna asta oferim în continuare premii pentru deserturile îndulcite cu Green Sugar, îndulcitor natural și sănătos, pe bază de stevia. Pentru a participa, te așteptăm pe grupul de FB.

Îndulcitorul natural pe bază de Stevia, Green Sugar poate fi achiziționat pe site-ul greensugar.ro cu o reducere de 5%, folosind codul „nutriblog”.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.