Fii “patronul” Nutriblog

Fii “patronul” Nutriblog

În perioada asta se împlinesc 2 ani de când am hotărât să pornesc acest blog. Mai exact, pe 18 Decembrie 2016 publicam primul articol. Câteva zile mai târziu, pe 23, porneam și pagina de Facebook Nutriblog.

Întreaga mea idee a fost să transmit aici importanța unei alimentații hrănitoare și fără zahăr rafinat.

Mai târziu am descoperit plăcerea de a prepara acasă dulciuri sănătoase, lucru de care nu m-am mai putut “vindeca” nici astăzi. Sunt mereu curioasă să testez rețete noi și gustoase, fără să folosesc făină albă sau zahăr. Și sunt încântată să transmit oamenilor faptul că putem trăi delicios și să fim în cea mai bună formă, gătind cu ingrediente sănătoase și gustoase.

Am în minte mai multe idei de dezvoltare a site-ului, însă din păcate cunoștințele mele de IT au cam fost deja depășite 😀 Astfel că ceea ce mai doresc să implementez necesită profesioniști.

Dacă consideri că acest site îți oferă informații și rețete folositoare și tu poți acum să susții dezvoltarea acestui proiect prin intermediul platformei Patreon. Poți deveni “patronul” proiectului.

În ceea ce priveste site-ul, nu se schimba nimic: voi posta în continuare articole și rețete la fel ca și până acum. Ba sper eu chiar mai des.

Ce se adaugă este posibilitatea a susține proiectul Nutriblog, respectiv posibilitatea mea pentru “patronii” Nutriblog de a le oferi în fiecare lună o rețetă în exclusivitate, care nu se află încă postată pe blog. La fel și planuri de masă sau discutii/consultatii personalizate pentru scăderea în greutate cu dieta keto.

Pentru a afla mai multe despre cum poți deveni “patronul” Nutriblog și susține acest proiect, da click mai jos:

Become a Patron!

Platforma funcțiunează astfel: se setează de către “patron” o sumă cu care va contribui lunar, urmând ca aceasta să fie extrasă de pe card la început de lună. Ulterior, suma respectivă (minus comisioane și alte cele 🙂 ) va ajunge în contul Nutriblog. În funcție de planul ales, vă voi contacta la scurt timp pentru a vă oferi la schimb “recompensa”.

Platforma permite oricând să anulați susținerea sau să schimbați suma de bani setată.

Pentru întrebări, folosiți câmpul de comentarii de mai jos și am să vă răspund cu drag.

Un alt mod de a ajuta Nutriblog, fără să te coste nimic în plus de aceasta dată, este următorul: poți susține acest site și prin cumpărăturile de pe Libris, eMAG, Nosugarshop sau alte recomandări din produsele pe care le găsesc utile, cât timp o faceți folosind în prealabil link-urile de aici. În urma acestor cumpărături, eu voi primi un comision, care va fi plătit de vânzător din prețul pe care el oricum îl are afisat pentru produs. Deci nu veți plăti nimic în plus, târgul meu fiind acela că le direcționez clienți către lucrurile care eu cred că merită cumpărate. Libris are cărți foarte utile pentru cei care vor să aprofundeze dieta keto, la emag găsești toate “ustensilele” de care avem nevoie în bucătărie și nu numai, iar Nosugarshop este cel mai potrivit pentru a te aproviziona cu ingredientele cele mai căutate din rețetele keto și low-carb.

Nu în ultimul rând, orice like & share la articole și rețete e bine venit, pentru a răspândi informațiile pe care le consideri utile și pentru a ajunge cu ele la cât mai multă lume.

E timpul să schimbăm câteva mituri în alimentație!

Vă mulțumesc pentru acești 2 ani în care mi-ați fost alături! Ce e mai bun abia urmează!

Cu drag,

Denisa

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.