24 si mai multe visuri

24 si mai multe visuri

Mă gândesc la aniversarea mea de la 18 ani.

Îmi amintesc cu detalii precise cum a început și s-a derulat ziua. Mi se pare că a fost acum câteva luni. Apoi îmi vin în minte o avalanșă de momente. Fericite sau sub formă de lecții utile și cu siguranță intens trăite.

Și îmi spun că sigur au trecut mai mult de 6 ani de atunci. Nu știu prin ce fenomen al naturii, însă anii aștia au fost atât de intens trăiți și s-au schimbat atât de multe lucruri (și de atâtea ori), încât simt că e ceva ciudat la mijloc. Că această perioadă exprimată într-un număr atât de mic de ani nu reușește să redea trăirile mele din tot acest timp.

Astăzi împlinesc 24 de ani. Mă simt fericită și energică.

Sunt fericită că am alături oameni minunați și pe lângă asta am în minte atâtea lucruri care mă entuziasmează în orice moment și pe care îmi doresc din tot sufletul să le îndeplinesc.

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru că sunteți alături de mine. Persoanelor din viața de zi cu zi, care m-au surprins într-un mod minunat cu o petrecere surpriză în weekend, voi cei de pe rețelele sociale, membrilor minunați de pe grupul de Facebook și pagina Nutriblog, cât și celor ce intrați aici pe blog. Mă bucur că faceți parte din viața mea!

Vă doresc să fiți sănătoși, fericiți și să aveți grijă de voi și de corpurile voastre! Nu uități să visați departe și să îndrăzniți să munciți din greu pentru ca visurile voastre să se împlinească!

Vă pupăcesc pe toți!

Denisa

 

4 Comments
 • o femeie
  Posted at 15:02h, 25 aprilie Răspunde

  La multi multi ani!
  Ce tinerica esti!

  • Denisa
   Posted at 10:49h, 30 aprilie Răspunde

   Multumesc frumos! pupici

 • Nati
  Posted at 16:26h, 25 aprilie Răspunde

  24 de ani, ce vârstă frumoasă! Acum îmi dau seama că anul ăsta fac 24 de ani de când am venit în România. Deci erai bebeluș pe atunci. 🙂 Am 4 verișoare născute în același an cu tine, așa că pentru mine e un an cu mai multe semnificații.
  Mă bucur că te-am cunoscut, deși nu personal (nu încă), dar îmi ești atât de dragă, precum o soră mai mică. La mulți, mulți ani!

  • Denisa
   Posted at 10:53h, 30 aprilie Răspunde

   Multumesc din suflet, Natalia! Si eu ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa trecem curand de stadiul de online. Chiar daca eu locuiesc in cealalta parte a tarii, sunt sigura ca vom avea o ocazie sa savuram o cafea impreuna. Pupici

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.