Mezeluri cu eticheta curată

Mezeluri cu eticheta curată

V-am mai spus că sunt fan al mâncării preparate în casă, cu ingrediente de calitate? Sunt sigură că da 🙂

Iubesc să mă trezesc și să prepar ouă (în fel și chip) pentru micul dejun, alături de legume din grădină și câteva felii din șunca de casă a bunicii, de care știu sigur cum a preparat-o.

Iar când cumpăr din comerț fie producători locali sau supermarket, urmăresc același lucru, să aibă ingrediente de calitate.

Dar vorbind despre supermarket, ce opțiuni de mezeluri curate cunoașteți, dintre multitudinea de variante prezente acolo?

Eu am aici o listă micuță (de ajuns pentru mine), cu mezeluri curate pe care le cumpăr uneori din supermarket. Am să povestesc pe scurt despre ele.

1. Bunătăți din Secuime

Am descoperit aceste mezeluri curate într-o zi din întâmplare la Kaufland. De obicei trec destul destul de repede pe lângă raionul cu mezeluri, pentru că nu am speranțe mari să găsesc acolo ce am nevoie. Mi-a atras însă atenția eticheta salamului de cerb.

L-am luat și am aruncat o privire peste ingrediente și l-am pus în coș să îl încerc. Pe lângă ingredientele curate, mi-a plăcut gustul lor.

Așa că de-a lungul timpului am încercat și alte mezeluri de la ei, cele care se văd în poze.

Preferata mea a fost șunca secuiască.

2. Câteva din gama Pikok

Din gama Pikok de la Lidl, am găsit bacon și cabanoși cu etichetă frumi. Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă nu ar fi avut nici conservanți, dar poate pe viitor rezolvăm și asta. Deocamdată e cel mai curat bacon pe care l-am găsit în supermarket. Dacă știți și alt bacon ce se găsește în supermarket, let me know în comentarii.

3. Cârnații Carolli Maestro

Nu mai știu cum am descoperit cârnații Maestro cu eticheta curată, cred că discutasem despre ei în comunitatea noastră. Așa că în momentul în care i-am zărit în supermarket (în Kaufland și Auchan i-am găsit eu, la fel ca și pe Bunătăți din Secuime), am decis să îi încerc.

I-am gătit pe grătar în ambele variante (groși și subțiri) și au fost delicioși. Singurul meu regret este că (la cei din poză) grătarul a fost în casă și nu la iarbă verde. Dar cel puțin am un pont sigur, atât pentru când merg la iarbă verde, cât și pentru acasă.

Tu ce variante de mezeluri cu etichetă curată cunoști sau consumi? Share with us.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.