verdeturi Tag

Citricele și în special portocalele sunt deseori considerate a fi foarte bogate în vitamina C. Și acest lucru este adevărat, însă doar parțial :). Pentru că în realitate, există alte fructe și legume care sunt și mai bogate în vitamina C. O portocală de mărime medie conține aproximativ 69.7 mg de vitamina C (1), acoperind 116% din necesarul zilnic de vitamina C. Oferă-i organismului tău o mega-doză de vitamina C (mai mare decât cea din citrice) consumând urmatoarele alimente.

Ingrediente: -roșii, ardei roșu, ton în ulei, pătrunjel și o feliuță de lămâie Această salată este perfectă pentru o zi răcoroasă de vară. Tonul este alcătuit aproape în întregime din proteine și apă, este sațios și îți dă energie. Pătrunjelul este una dintre cele mai bune surse...

Ati consumat vreodata varza Kale? "Legenda" spune ca este alimentul preferat al milionarilor din Manhattan. Si mai spune ca este una dintre cele mai valoroase verdeturi. Face parte totodata din familia Brasicacee si este inrudita cu vegetale precum broccoli, varza, conopida, varza de Bruxelles. Nutrientii continuti in varza Kale: -energie: 49 kcal -proteine: 4,28 g -grasimi: 0.93 g -carbohidrati: 8,75 g -fibre: 3,6 g Continutul de vitamine si minerale, comparativ cu alte verdeturi: