Supă cremă de sparanghel
Specific
Keto
,
Low-carb
Portii
Timp de preparare
2
porții
10
minute
Timp de gatire
30
minute
Portii
Timp de preparare
2
porții
10
minute
Timp de gatire
30
minute
Ingrediente
1
legătură
sparanghel
40
g
unt
1
ceapă
medie
1
cățel
usturoi
0.5-1
L
supă de pui
sau de legume
100
g
smântână lichidă
25
g
parmezan
Etape
Sparanghelul se curăță, se taie partea de jos, iar restul se taie în bucăți de 2-3 cm. Ceapa și usturoiul le tăiem și pe ele mărunte.
Într-o cratiță unde va fierbe supa punem un cubuleț de unt (40g) și adăugăm ceapa și usturoiul, care se lasă la călit pentru 2-3 minute.
Se adaugă sparanghelul și supa și se lasă la fiert pentru 20-30 de minute, până ce sparanghelul este fiert.
Luăm supa de pe foc și o amestecăm în blender. Adaugăm smântâna lichidă și parmezanul. Supa este gata! Poftă bună!