Orez konjac cu sparanghel și piept de pui
Portii Timp de preparare
3porții 10minute
Timp de gatire
20minute
Portii Timp de preparare
3porții 10minute
Timp de gatire
20minute
Ingrediente
Etape
  1. Sparanghelul: am tăiat partea de jos (lemnoasă) de la sparanghel. Pe restul le-am tăiat în bucăți de 3-4 cm. Am pus un cubuleț de unt (20g) într-o tigaie încinsă și am călit în el bucățile de sparanghel. Când a fost gata, l-am pus deoparte intr-un bol.
  2. Pieptul de pui: am călit și pieptul tot într-un cubuleț de unt (20g), condimentat înainte cu sare și piper.
  3. Orezul konjac: am tăiat punga de la orezul konjac, am aruncat lichidul și am clătit bine orezul cu apă rece. După ce l-am strecurat, am pus orez în tigaie cu ce a mai rămas din unt (aprox 10g). Am lăsat orezul la călit 2-3 minute, după care am adăugat smântână și am condimentat după gust. Am lăsat 5 minute pe foc, până ce a scăzut smântâna și s-a format un sos consistent în jurul orezului.
  4. La final am pus toate cele 3 bunătăți împreună, orezul konjac, sparanghelul și pieptul de pui și împreună au format o masă low-carb consistentă și delicioasă. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Orez konjac cu sparanghel și piept de pui
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 530 Calorii din grasimi: 316
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 35.1g 54%
Total carbohidrati: 7g 2%
Fibre alimentare: 5.2g 21%
Proteina: 45.4g 91%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten