Articole și noutăți

V-ați pus măcar o dată întrebarea, ce e atât de special la făina de migdale? Și de ce alegem să o folosim în locul celei de grâu? Eu sunt sigură că da. De aceea, vă propun să analizăm împreună câteva dintre caracteristicile ei, având drept termen...

Ce folosim pentru îndulcitul prăjiturilor, extrasul de stevia sau de ștevie? Ei bine, stevia și ștevie sunt 2 lucruri diferite. Mai precis, 2 plante diferite. Ștevie (Rumex Patientia) este o plantă din genul Rumex, foarte răspândită la noi în țară. Câteva dintre denumirile ei populare sunt...

Faptul că sunt un mare fan al alimentației sănătoase cred că majoritatea o știți deja. Astăzi vă propun să discutăm și despre mișcare, care este de asemenea o componentă importantă într-un stil de viață sănătos. De câteva săptămâni încoace am avut ocazia să testez ActivityTracker...

În perioada asta se împlinesc 2 ani de când am hotărât să pornesc acest blog. Mai exact, pe 18 Decembrie 2016 publicam primul articol. Câteva zile mai târziu, pe 23, porneam și pagina de Facebook Nutriblog. Întreaga mea idee a fost să transmit aici importanța unei...

Astăzi m-am gândit să trec pe hârtie (la propriu) câteva lucruri pe care le-am învățat de-a lungul timpului și care s-au dovedit a fi foarte utile pentru mine. Recunosc că mâncarea potrivită este principala preocupare și cea mai bună strategie a mea pentru o stare excelentă....

Uleiul de cocos este un aliment foarte des utilizat în bucătărie de către mulți dintre noi. Dar recent beneficiile lui au fost puse sub semnul întrebării, vestea circulând pe întregul internet. Este uleiul de cocos o alegere proastă atunci când vine vorba despre sănătatea noastră? Într-o prelegere...