Pâine

De când am descoperit rețeta de pâine low-carb din făina de migdale, am pregătit-o tot pe aceasta de câte ori doream să îmi pregătesc un sandviș sau aveam poftă de pâine cu unt. Acum însă eram curioasă să încerc și o pâine făcută cu făină de cocos....

Ești în căutare de o pâine mai săracă în carbohidrați? Atunci aruncă o privire la această rețetă. După ce am văzut o grămadă de variante de pâine care pot fi integrate într-o alimentație low-carb, am decis să pun de o rețetă, în mare cu ce aveam deja prin casă. De data asta am ales să folosesc făină de migdale, însă ma tentează să încerc curând și o variantă de pâine folosind făina de cocos. Ce mi-a plăcut la această pâine low-carb este în primul rând faptul că a ieșit atât de pufoasă, dar nu se rupe prea ușor. Textura este foarte apropiată de cea a pâinii tradiționale, însă în ceea ce privește conținutul nutrițional, este mult mai bogată în nutrienți, mai hrănitoare și mai sățioasă.