Varză roșie călită
Garnitură ușoară cu puține calorii și puțini carbohidrați, dar în același timp gustoasă și nutritivă.
Portii Timp de preparare
2porții 10minute
Timp de gatire
15minute
Portii Timp de preparare
2porții 10minute
Timp de gatire
15minute
Ingrediente
Etape
  1. Prima dată am tăiat varza. Am stors jumătatea de lămâie peste varza proaspăt tăiată.
  2. Într-o tigaie, am pus la foc mic uleiul de cocos. Am adăugat chimenul, l-am lăsat pentru 1-2 minute la călit în ulei de cocos și am adăugat varza. Am lăsat totul sub capac la foc mic până ce varza a fost făcută, aprox 15 minute. În acest timp am mestecat din când în când și am adăugat sare și piper după gust. Am luat-o de pe foc când încă era puțin crocantă, dar bine făcută. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Varză roșie călită
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 185 Calorii din grasimi: 130
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 14.4g 22%
Total carbohidrati: 15.1g 5%
Fibre alimentare: 4.2g 17%
Proteina: 2.4g 5%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten