Turtă dulce low-carb
Desertul ideal de savurat în perioada Crăciunului,. Fără zahăr și fără gluten, sărac în carbohidrați.
Portii Timp de preparare
4-5persoane 30-40minute
Portii Timp de preparare
4-5persoane 30-40minute
Ingrediente
Etape
  1. Untul se amestecă bine împreună cu eritritul. Pe urmă se adaugă ouăle și se amestecă din nou.
  2. Se adaugă făina de migdale, făina de cocos, praful de copt stins și restul condimentelor și se amestecă bine împreună până ce rezultă un aluat sfărmicios. Dacă este nevoie, se mai poate adăuga făină de migdale dacă aluatul este prea moale sau apă, în cazul în care este prea tare.
  3. Aluatul se întinde și se modelează cu ajutorul formelor pentru turtă dulce.
  4. Se pune la cuptor la 180°C într-o tavă pe hârtie de copt și se lasă pentru aproximativ 10-12 minute.
  5. Pentru o textură mai crocantă se întorc prăjiturelele pe cealaltă parte și se mai lasă la cuptor pentru câteva minute.
  6. Se lasă să se răcească și se pot servi oricând în următoarele zile. Cel mai mult mi-au plăcut a doua zi.
  7. Desert gustos, fără vinovății! Poftă bună!
Trimite unui prieten