Supa de carne de pui
Supă de pui în varianta low-carb, din carne grasă și condimente. Este potrivită pentru a fi folosită ca și bază pentru supe low-carb sau alte mâncăruri. Iar la nevoie se poate consuma și ca atare.
Portii Timp de preparare
4porții 5minute
Timp de gatire
2ore
Portii Timp de preparare
4porții 5minute
Timp de gatire
2ore
Ingrediente
Etape
  1. Pentru această supă am folosit 2 aripi și 1 pulpă întreagă de pui.
  2. Am pus apa la fiert, am adăugat carnea și condimentele, mai puțin turmericul, pe care l-am păstrat pentru final.
  3. Am lăsat să fiarbă pentru aproximativ 2 ore, după aceea am strecurat supa, iar carnea fiartă rămasă am tăiat-o feliuțe și am consumat-o chiar în supă.
  4. Cât despre timpul de fierbere mi-am dat seama că supa a fiert suficient, atunci când am lăsat o parte la frigider peste noapte și s-a transformat într-o gelatină. Ulterior va trebui reîncălzită și apoi consumată. Acest lucru înseamnă este bogată în nutrienți precum colagenul din oase, care este foarte benefic pentru articulații și pentru piele.
  5. Voi ce idei mai aveți pentru a consuma supa de pui în regimul low-carb?
Trimite unui prieten