Prăjiturele cu Untul de Migdale fără zahăr din seria „Secretele Ramonei”
Portii Timp de preparare
5bucăți 20minute
Timp de asteptare
20minute
Portii Timp de preparare
5bucăți 20minute
Timp de asteptare
20minute
Etape
  1. Pentru început pregătim o tavă de brioșe cu hârtie specială de brioșe, pentru 5 bucăți sau mai multe, dacă sunt mai mici.
  2. Într-o cratiță la foc mic se topește untul împreună cu untul de cacao și îndulcitorul Green Sugar. Amestecăm încet și constant. Adăugăm și untul de migdale și luăm de pe foc când s-au amestecat bine. Turnăm compoziția în mod egal în forme și le lăsăm la rece până ce se întăresc. Va dura aprox o oră la frigider sau 10 minute la congelator.
  3. Între timp topim ciocolata într-o cratită curată până se face lichidă.
  4. Scoatem prăjiturelele de la rece și turnăm ciocolata deasupra. Le punem din nou la rece și le lăsăm până ce se întărește totul sau până când dorim să le gustăm. Se păstrează la rece și se savurează cu măsură, sunt foarte sățioase și au un gust fin de migdale. .
Trimite unui prieten