Pentru a putea amesteca bine mozzarella cu restul ingredientelor pentru blat, eu am pus-o la cuptorul cu microunde pentru 1 minut.
Am turnat mozzarella într-un bol mai mare, am adăugat făina de migdale, tărâțele de psyllium, oul și condimentele.
Se amestecă bine până rezultă un aluat uniform și formăm din el o bilă.
Pe o tavă de pizza cu hârtie de copt, întindem aluatul cu mâna. Îl punem la cuptor la o temperatură medie pentru 10-12 minute.
După cele trec cele 10-12 minute, scoatem tava și întoarcem aluatul pe cealaltă parte. O mai punem la cuptor pentru încă 2-3 minute.
Scoatem tava de la cuptor, punem sosul de roșii, salamul și mozzarella deasupra și o lăsăm la cuptor pentru încă 3 minute. După ce o scoatem de la cuptor se lasă câteva minute și este gata de servire. Mie mi-a plăcut cel mai mult cât timp încă a fost caldă.