Pască keto cu blat de ciocolată
Portii Timp de preparare
12porții 30minute
Timp de gatire
60minute
Portii Timp de preparare
12porții 30minute
Timp de gatire
60minute
Ingrediente
Blat
Cremă de brânză
Etape
  1. Pentru blat, vom amesteca toate ingredientele uscate, oul, untul moale și laptele de migdale.
  2. Vom obține astfel un aluat omogen, pe care îl lăsăm deoparte și trecem la prepararea cremei de brânză.
  3. Amestecăm brânza de vaci cu oul și untul moale și adăugăm îndulcitorul.
  4. Tapetăm o tavă de copt rotundă (diametrul de 26 cm) cu hârtie de copt, iar pereții îi ungem cu puțin ulei de cocos pentru gătit.
  5. Întindem aluatul de la blat cu degetele, pe toată porțiunea din tavă. Deasupra blatului turnăm crema de brânză.
  6. Punem tava la cuptor, 180 de grade, 60 de minute.
  7. Se lasă peste noapte să se răcească, apoi se poate tăia și servi.
  8. Pască delicioasă fără zahăr, cu conținut redus de carbohidrați. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Pască keto cu blat de ciocolată
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta. (100g)
Calorii: 221 Calorii din grasimi: 135
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 15g 23%
Total carbohidrati: 10g 3%
Fibre alimentare: 6g 24%
Proteina: 14.5g 29%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten