Ouă umplute cu ficat de cod
Portii Timp de preparare
4porții 10minute
Timp de gatire
10minute
Portii Timp de preparare
4porții 10minute
Timp de gatire
10minute
Ingrediente
Etape
  1. Am început prin a pune ouăle la fiert. Ca să fiu sigură că voi avea un gălbenuș bine fiert, le-am lăsat 10 minute de la momentul fierberii.
  2. Între timp, am desfăcut conserva de ficat de cod și am scurs uleiul.
  3. Ouăle fierte, le-am decojit pe rând sub jet de apă rece și le-am tăiat în jumătăți, cu grijă să nu se rupă.
  4. Am luat gălbenușurile și împreună cu ficatul de cod le-am mixat până am obținut o pasta. Folosiți sare și piper după gust.
  5. Pe urmă am umplut la loc jumătățile de ouă cu pasta obținută și le-am asezat pe un pat de spanac crud. Se servesc imediat sau se păstrează la rece. Poftă bună!
Notitele retetei
Informatii nutritionale
Ouă umplute cu ficat de cod
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 172 Calorii din grasimi: 132
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 14.7g 23%
Total carbohidrati: 0.8g 0%
Proteina: 8.6g 17%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten