Omletă cu varză kale sote
Portii Timp de preparare
1porție 5minute
Timp de gatire
10minute
Portii Timp de preparare
1porție 5minute
Timp de gatire
10minute
Ingrediente
Etape
  1. Am început prin a desprinde frunzele de varză kale de pe tijă și le-am rupt cu mâna în bucăți. Ouăle le-am bătut într-un bol și am adăugat sare, iar baconul l-am tăiat fâșii.
  2. Acum că avem pregătite toate ingredientele, am aruncat un cubuleț de unt într-o tigaie și am pus varza kale la sotat, timp de 1-2 minute. După 1 minut am adăugat și baconul și le-am lăsat să se călească ușor.
  3. Peste varza kale sotată am turnat ouăle bătute, am pus capac și am lăsat la foc mediu pentru câteva minute, până ce omleta a fost gata.
  4. Mic dejun rapid și sățios. Poftă bună!
Notitele retetei

O porție de omletă cu varză kale după rețeta asta are doar 3g de carbohidrați net.

Carbohidrați net = carbohidrați total minus fibre.

Informatii nutritionale
Omletă cu varză kale sote
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 457 Calorii din grasimi: 342
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 38g 58%
Total carbohidrati: 3.9g 1%
Fibre alimentare: 1.1g 4%
Proteina: 25g 50%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten