Ca și orice rețetă de gofre, va fi una foarte rapidă. Tot ceea ce trebuie să facem este să batem un ou, să adăugăm făina de migdale, fulgii de drojdie, kefirul și sare după gust.
Ungem tăvițele aparatului de gofre cu ulei de cocos pentru gătit, fără gust de cocos. Dăm drumul la aparat și când s-a încălzit, turnăm aluatul de gofre în 2 părți egale. Închidem și lăsăm aproximativ 5 minute sau până ce gofrele sunt coapte.
Fiind sărate, gofrele fără gluten merg excelent cu ouă la micul dejun.
Adaugă legumele tale preferate și micul dejun e gata.
Poftă bună!
Notitele retetei
O gofră după această rețetă conține doar 3.5g carbohidrați net și 179 de kcal.
Informatii nutritionale
Gofre sărate pentru micul dejun - fără gluten
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 179Calorii din grasimi: 126
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 14g22%
Total carbohidrati: 5,5g2%
Fibre alimentare: 2g8%
Proteina: 8,6g16%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.