Chifteluțe de pui cu dovlecel
Chifteluțe din carne de pui cu dovlecel, coapte la cuptor.
Portii
6porții
Timp de gatire
30minute
Portii
6porții
Timp de gatire
30minute
Ingrediente
Etape
  1. Am început prin a răzui dovlecelul fără coajă. După ce am terminat de răzuit, l-am stors cu mâinile ca să elimin apa în exces. Am pus sare și l-am lăsat să stea jumătate de oră.
  2. În jumătatea de oră în care stă, dovlecelul lasă din nou apă. L-am stors bine iar și abia apoi am amestecat cu carnea de pui tocată (de preferabil din pulpă), cu ouă și condimente.
  3. Am pregătit cuptorul și am pus chifteluțe într-o tavă pe hârtie de copt. La cuptor, 180 de grade pentru 30 de minute.
  4. Chifteluțele sunt gata. Poftă bună!
Notitele retetei

O porție de chifteluțe cu dovleac după rețeta asta e bogată în proteine și are doar 4g de carbohidrați net.

Carbohidrați net = carbohidrați total minus fibre.

Informatii nutritionale
Chifteluțe de pui cu dovlecel
Cantitatile sunt per portie/bucata, in functie de reteta.
Calorii: 312 Calorii din grasimi: 144
% Cantitatea zilnica*
Grasimi total: 16g 25%
Total carbohidrati: 5g 2%
Fibre alimentare: 1g 4%
Proteina: 36g 72%
* Procentele din cantitatea zilnica sunt calculate pentru o dieta de 2000 de calorii.
Trimite unui prieten